contact_mail   roldenexpert@gmail.com
contact_phone    0769 68 65 63

Rolden - cele mai vizitate 10 pagini

Rolete textile Carina

Catalog foto rolete textile Carina

Roletele Carina – simple sau cu casetă – sunt disponibile într-o varietate mare de texturi și culori, putând oferi stil și elegantă oricărui tip de spațiu interior. Materialul din care sunt realizate roletele Carina este simplu dar elegant in acelasi timp, iar multitudinea de culori le face potrivite pentru o multitudine de spatii interioare, fiind unul dintre cele mai apreciate materiale de catre clientii nostri.

Foto montaje rolete textile

Montaje practice rolete textile realizate de echipele Rolden pentru diverse proiecte de amenajari ale spatiilor interioare

Rolden expert produce si monteaza rolete textile intr-o mare varietate de modele si culori. Roletele textile pot fi simple sau cu caseta si ghidaj. Caseta are rol estetic si de protectie si mentinere a roletei in planul ferestrei. Roletele textile sunt adecvate atat pentru amenajarea spatiilor private cat si pentru spatiile de birouri, sali de conferinta etc. 

Rolete textile - prezentare

Prin varietatea de culori si modele oferite de rolden Expert, roletele textile vor conferi stil si frumusete spatiilor interioare pe care decorati.

Roletele textile se pot folosi atât în spatiile pentru birouri cât si în cele rezidentiale, juxtapunerea de lumina – culori – texturi conferind personalitate si confort interiorului. Mecanismul lor de actionare permite oprirea roletei în orice pozitie, reglându-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde în interior.

Roletele textile produse de Rolden Expert sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si modele.

Vizitati sectiunea CATALOG a sitului pentru a vedea materialele disponibile.

Rolete cu caseta si ghidaj - montaj

Descrierea modului de masurare a cotelor si de montare pentru rolete textile cu caseta si ghidaj

În cazul roletelor cu casetă, axul și materialul sunt încorporate într-o casetă. Caseta și ghidajul, prin culorile și designul lor, se integrează mult mai bine în decorul interior, conferind acestuia unitate și stil.

In functie de culorile casetei si ghidajelor, roletele se impart in:

- rolete cu caseta standard

- rolete cu caseta Avangard

Va prezentam detalii tehnice de masurare si montaj pentru roletele cu caseta si ghidaj.

Jaluzele verticale - montaj

Descrierea modului de montaj pentru jaluzele verticale

Jaluzelele verticale sunt un element practic și foarte elegant de protecție împotriva luminii naturale și de păstrare a intimității căminului sau spațiilor interioare publice. Jaluzelele verticale reprezintă o soluție mai ieftină față de combinația perdele/draperii, ceea ce reprezintă un alt avantaj al acestora, având un preț accesibil pentru majoritatea familiilor.

Jaluzelele verticale sunt foarte ușor de întreținut, datorită faptului că materialele textile din care sunt confecționate au proprietăți anti-statice, împiedicând astfel în mare măsură depunerea prafului pe ele.

Va prezentam un ghid de montaj pentru jaluzele verticale precum si recomandari pentru intretinerea acestora.

Rolete Day & Night natur

Catalog foto materiale rolete Day & Night natur

Roletele textile Day & Night Natur pot fi montate in varianta simpla sau cu caseta si ghidaje. Caeta poate standard sau Avangard - culorile posibile fiind imitatie stejar auriu, mahon sau nuc, pentur asortarea cu tamplaria PVC.

Reglarea fluxului de lumina in interior se face prin suprapunerea fasiilor de panza transparente cu cele opace pe cele doua valuri ale panzei.

Modelul de rolete Day and Night confera distinctie si confort interioarelor, materialul imitand textura si culorile elementelor din natura.

Plase insecte tip rulou

Plasele impotriva insectelor tip rulou sunt alegerea perfecta pentru posibilitatea strangerii plasei de cate ori este nevoie intr-o caseta

In cazul plaselor anti-insecte itp rulou actionarea este facilitata de un arc pretensionat iar deschiderea si inchiderea acestora se face astfel foarte usor prin intermediul profilului de tragere care are montat pe el manere.

Plasele tip rulou sunt confectionate cu caseta si ghidaje din aluminiu iar plasa propriu zisa este din fibra de sticla. 

Rulouri transparente - prezentare

Rulouri transparente: sistemul rulourilor transparente, tipuri de rulouri si modul de actionare

Rulourile transparente permit inchiderea unor spatii deschise precum terase, foisoare din curti, balcoane - oferind in acelasi timp celor din interior senzatia de a fi in spatiu deschis. Spatiile respective vor fi protejate de intemperii, putand eventual fi incalzite foarte eficient pe timpul iernii.

Va prezentam caracteristicile tehnice ale rulourilor transparente si tipurile re rulouri transparente produse de Rolden Expert.

Rolete textile Day & Night

Rolden Expert produce si monteaza rolete textile Day & Night intr-o mare varietate de modele si culori

Roletele Day & Night  au un sistem pe care ruleaza practic identic cu cel al roletelor simple, diferenta constând în aceea ca pânza este dublata si are o structura în care fâsiile opace alterneaza cu cele transparente. Aceasta se desfasoara în doua fâsii, putându-se astfel regla cantitatea de lumina prin suprapunerea diferita a sectiunilor transparent / opace pe cele doua valuri ale pânzei.

Vizitati sectiunea CATALOG a sitului pentru a vedea materialele disponibile.

Rulouri exterioare aplicate - montaj

Descrierea modalitatilor de montare a rulourilor exterioare aplicate

Exista doua modalitati principale de montare a rulourilor exterioare aplicate:

1. Intre glafuri, cu fixare pe tamplaria ferestrei sau in glaf;

2. Pe zidul clădirii

Va prezentam detaliile constructive si de montaj pentru rulouri exterioare aplicate.

Copyright © 2021 Rolden Expert