contact_mail   roldenexpert@gmail.com
contact_phone    0769 68 65 63

Rolden - cele mai vizitate 10 pagini

Foto montaje rolete textile

Montaje practice rolete textile realizate de echipele Rolden pentru diverse proiecte de amenajari ale spatiilor interioare

Rolden expert produce si monteaza rolete textile intr-o mare varietate de modele si culori. Roletele textile pot fi simple sau cu caseta si ghidaj. Caseta are rol estetic si de protectie si mentinere a roletei in planul ferestrei. Roletele textile sunt adecvate atat pentru amenajarea spatiilor private cat si pentru spatiile de birouri, sali de conferinta etc. 

Rolete textile Carina

Catalog foto rolete textile Carina

Roletele Carina – simple sau cu casetă – sunt disponibile într-o varietate mare de texturi și culori, putând oferi stil și elegantă oricărui tip de spațiu interior. Materialul din care sunt realizate roletele Carina este simplu dar elegant in acelasi timp, iar multitudinea de culori le face potrivite pentru o multitudine de spatii interioare, fiind unul dintre cele mai apreciate materiale de catre clientii nostri.

Rolete textile - prezentare

Prin varietatea de culori si modele oferite de rolden Expert, roletele textile vor conferi stil si frumusete spatiilor interioare pe care decorati.

Roletele textile se pot folosi atât în spatiile pentru birouri cât si în cele rezidentiale, juxtapunerea de lumina – culori – texturi conferind personalitate si confort interiorului. Mecanismul lor de actionare permite oprirea roletei în orice pozitie, reglându-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde în interior.

Roletele textile produse de Rolden Expert sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si modele.

Vizitati sectiunea CATALOG a sitului pentru a vedea materialele disponibile.

Jaluzele verticale - montaj

Descrierea modului de montaj pentru jaluzele verticale

Jaluzelele verticale sunt un element practic și foarte elegant de protecție împotriva luminii naturale și de păstrare a intimității căminului sau spațiilor interioare publice. Jaluzelele verticale reprezintă o soluție mai ieftină față de combinația perdele/draperii, ceea ce reprezintă un alt avantaj al acestora, având un preț accesibil pentru majoritatea familiilor.

Jaluzelele verticale sunt foarte ușor de întreținut, datorită faptului că materialele textile din care sunt confecționate au proprietăți anti-statice, împiedicând astfel în mare măsură depunerea prafului pe ele.

Va prezentam un ghid de montaj pentru jaluzele verticale precum si recomandari pentru intretinerea acestora.

Rulouri transparente - prezentare

Rulouri transparente: sistemul rulourilor transparente, tipuri de rulouri si modul de actionare

Rulourile transparente permit inchiderea unor spatii deschise precum terase, foisoare din curti, balcoane - oferind in acelasi timp celor din interior senzatia de a fi in spatiu deschis. Spatiile respective vor fi protejate de intemperii, putand eventual fi incalzite foarte eficient pe timpul iernii.

Va prezentam caracteristicile tehnice ale rulourilor transparente si tipurile re rulouri transparente produse de Rolden Expert.

Rulouri exterioare din aluminiu - prezentare

Principalele caracteristici tehnice si functionale ale rulourilor exterioare din aluminiu

Rolden Expert confecționează rulouri exterioare ce pot fi suprapuse sau aplicate, fiind alcătuite din lamele umplute cu spumă poliuretanică cu dimensiunile de 39 sau 45 mm. Rolden Expert realizează rulouri exterioare într-o mare varietate de dimensiuni și de culori, în funcție de cerințele fiecărui proiect în parte.

Rulouri exterioare aplicate

Rulouri exterioare aplicate: caracteristici tehnice si avantaje

Rulourile exterioare aplicate sunt cel mai des intânite, deoarece ele permit montarea cu ușurință fără a fi necesară modificarea tamplăriei feresterlor.

Rolden Expert confecționează rulouri exterioare aplicate în totalitate din aluminiu - caseta, capacele laterale, ghidajele, lamela de 39mm sau de 45mm, lamela finală.

Rulouri exterioare suprapuse

Rulouri exterioare suprapuse - caracteristici tehnice si avantaje

Rulouri exterioare suprapuse reprezinta o modalitate noua si moderna de umbrire a ferestrelor. Rulourile suprapuse sunt concepute sa fie montate o data cu tamplaria si au caseta fixata deasupra tamplariei de unde vine si denumirea de rulou suprapus.

Constructiv, rulourile suprapuse sunt identice cu cele aplicate, cu diferența că unele componeente sunt din PVC- caseta, capacele laterale, ghidajele - cu scopul de a asigura o izolare termică mai ridicată.

Rolete textile Day & Night simple - montaj

Descrierea modului de masurare a cotelor si de montare pentru rolete textile Day & Night simple

Sistemul pe care ruleaza roletele Dy & Night este practic identic cu cel al roletelor simple, diferenta constând în faptul ca pânza este dublata si are o structura în care fâsiile opace alterneaza cu cele transparente. Aceasta se desfasoara în doua fâsii, putându-se astfel regla cantitatea de lumina prin suprapunerea diferita a sectiunilor transparent / opace pe cele doua valuri ale pânzei.

Va prezentam descrierea tehnica si modul de montare a roletelor Day & Night.

Rolete cu caseta si ghidaj - montaj

Descrierea modului de masurare a cotelor si de montare pentru rolete textile cu caseta si ghidaj

În cazul roletelor cu casetă, axul și materialul sunt încorporate într-o casetă. Caseta și ghidajul, prin culorile și designul lor, se integrează mult mai bine în decorul interior, conferind acestuia unitate și stil.

In functie de culorile casetei si ghidajelor, roletele se impart in:

- rolete cu caseta standard

- rolete cu caseta Avangard

Va prezentam detalii tehnice de masurare si montaj pentru roletele cu caseta si ghidaj.

Copyright © 2021 Rolden Expert