contact_mail   roldenexpert@gmail.com
contact_phone    0769 68 65 63

Va prezentam catalogul cu materiale disponibile pentru rolete textile

Roletele textile se pot folosi in spatiile de birouri, in cele rezidentiale, scoli, spitale si alte institutii. Juxtapunerea de lumina - culori - modele confera distinctie si confort interiorului. Exista de asemenea materiale cauciucate pentru roletele textile, permitand astfel ca acestea sa fie utilizate si in spatii cu umiditate mare, cum ar fi bucatariile si salile de baie.

Modelele de rolete realizate de Rolden Expert sunt produse cu profesionalism in fabrica noastra moderna. Roletele textile sunt sisteme de protectie solara care, din punct de vedere functional, folosesc un ax din aluminiu, pe care se infasoara o panza actionata prin intermediul unui mecanism cu lant.

Roletele pot fi simple sau cu caseta. Roletele pot fi actionate cu un lant sau cu ajutorul unui arc pretensionat. Exista de asemenea sisteme de actionare electrica pentru rolete cu motor electric si telecoanda.

Roletele textile sunt un produs usor de montat si intretinut care controleaza fluxul d elumina ce patrunde in interior, protejand in acelasi timp de privirile indiscrete. Va prezentam foto cu multitudinea de modele si culori disponibile pentru roletele realizate de firma noastra

Va prezentam catalogul foto cu materiale pentru rolete textile Day & Night

Roletele textile Day & Night au o structura aparte, fiind alcatuite din fasii de panza transparente care alternea cu fasiile opace. Panza se desfazoara in doua fasii, reglarea fluxului luminos realizandu-se prin suprapunerea diferita a fasiilor opace cu cele transparente pe cele doua valuri ale panzei.

Roletele textile Day & Night post fi simple sau cu caseta, aceasta putand fi standard sau Avangard. Casetele standard pot avea culoarea alb sau maro, cele Avangard imitatie stejar auriu, nuc sau mahon, culori identice cu cele ale tamplariei PVC.

Catalogul foto cu materiale pentru roletele textile Day & Night oferite de Rolden Expert Prezinta 3 tipuri de rolete Day & Night: Natur, Color si Exclusiv.

Va prezentam catalogul foto cu materiale pentru jaluzele verticale

Jaluzelele verticale sunt un element practic si elegant de protectie impotriva luminii din exterior si pentru pastrarea intimitatii in spatiile interioare. Ele sunt folosite atat in spatiile publice precum institutii, cabinete medicale, scoli, cladiri de birouri, cat si in locuintele private fie ca este vorba de apartamente de bloc sau de case si vile.

Jaluzelele verticale prezinta si avantajul ca sunt foarte usor de intretinut, materialele textile din care sunt confectionate avand calitati anti-statice si impiedicand astfel depunerea prafului pe ele

Rolden Expert va ofera o gama larga de modele si culori jaluzele verticale, astfel incat ele sa se incadreze cu eleganta in cele mai diverse spatii publice si private.

Jaluzelele orizontale sunt un element important in amenajarea moderna si cu stil a interioarelor, atat pentru spatiile rezidentiale cat si pentru cele de birouri, datorita faptului ca ofera in mod eficient protectie impotriva caldurii, permitand in același timp reglarea fluxului de lumina ce patrunde in interior prin orientarea suprafetei lamelelor.

Rolden Expert va ofera o mare varietate de modele pentru jaluzelele orizontale, astfel incat sa conferiti confort si un aspect modern interioarelor decorate cu acest produs.Jaluzelele orizontale ofera in plus avantajul ca va protejeaza atat de lumina solara cat si de privirele indiscrete.

Copyright © 2021 Rolden Expert