contact_mail   roldenexpert@gmail.com
contact_phone    0769 68 65 63

Rulouri exterioare produse de Rolden Expert de tip suprapuse sau aplicate

Rulourile exterioare, impreuna cu tamplaria si ferestrele termopan, asigura o izolare termica, fonica si vizuala, atat iarna cat si vara pentru spatiile interioare, fie ca este vorba de locuinte private sau cladiri de birouri, scoli, magazine etc. Rulourile exterioare contribuie mult si la siguranta locuintelor precum si la aspectul exterior al acestora.

Rolden Expert produce rulouri exterioare alcatuite din lamele umplute cu spuma poliuretanica cu dimensiunile 39mm sau 45mm. Rulourile exterioare pot fi de doua categorii: suprapuse - ele montandu-se odata cu tamplaria ferestrelor si deasupra acesteia - sau aplicate - caz in care sunt montate dupa tamplaria ferestrei si in exterioarul acesteia.

Din punct de vedere tehnic, rulourile exterioare sunt alcatuite dintr-un sistem alcatuit din ghidaje pe care culiseaza lamelele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica. Lamelele se strang si ruleaza pe un ax fixat intr-o cutie denumita caseta.

Rulouri transparente concepute pentru inchideri de spatii precum terase, foisoare sau balcoane

Ruloul transparent este un sistem de protecţie vertical cu ajutorul unei folii transparente numită Cristal. Rulourile au fost concepute în special pentru închideri verticale de spaţii cum ar fi terase, foişoare sau balcoane. Rulourile transparente asigura o bună protecţie împotriva intemperiilor precum ploaia, vântul sau zăpada, putând fi utile pe tot parcursul anului.

Rolden Expert utilizează o Folie Cristal care este un polimer din PVC transparent tratat cu aditivi UV pentru stbilitate la acțiunea razelor solare, având o grosime de 0,8mm și o greutate specifică de 1020 g/m. Astfel ruloul prezintă o transparență aproape egală cu cea a unui geam normal.

Lățimea unei folii de Cristal este de 1370 mm, iar pentru dimensiuni mai mari se vor lipi două sau mai multe folii de 1370 mm.

Rolden Expert produce plase anti-insecte, un produs indispensabil pentru confortul oricarei locuinte

Plasele anti-insecte reprezintă un produs indispensabil pentru o locuință modernă. Plasele sunt concepute constructiv să poata fi montate pe orice tip de tâmplarie și permit o întreținere și utilizare ușoara zi de zi.

Plasele anti-insecte reprezinta o modalitate foarte eficienta de evitare a neplacerilor produse de insecte. Plasele se executa din fibra de sticla instalata pe un schelet metalic din aluminiu.

Plasele anti-insecte pot fi plase cu balamale si plase rulou tip fereastra sau usa.

Un produs foarte modern sunt Plasele Plisse, concepute cu un sistem simplu de culisare fara componente pretensionate.

Rolden Expert produce si monteaza toate aceste produse pe care vi le prezentam in continuare.

 

Rolden Expert produce usi garaj tip rulou cu dimeniunea lamelei de 55mm sau 77mm

Usile de garaj tip rulou constructiv sunt niste rulouri exterioare de dimensiuni mai mari care au lamelele umplute cu spuma poliuretanica pentru izolare termica si rezistenta.

Avantajul usilor de tip rulou fata de cele sectionale consta in faptul ca toate lamelele se strang intr-o caseta care necesita si ocupa un spatiu mult mai mic.

In functie de marimea usii de garaj sau in functie de rezistenta si izolare termica ceruta de proiect, lamelele au dimensiunea de 55 sau 77 mm.

Rolden Expert va ofera rolete textile intr-o gama larga de culori si materiale

Roletele textile creaza intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ si în acelasi timp functional al spatiilor interioare. Atunci când se doreste pot fi strânse cu usurinta în partea de sus a ferestrei oferind panorama exterioara.

Rolete textile prezinta mai multe variante constructive: rolete simple, rolete cu caseta standard, rolete cu caseta avangard, rolete cu caseta Premium.

Va prezentam in continuare caracteristicile constructive si diversele tipuri de rolete produse de Rolden Expert:

- rolete textile simple sau cu caseta

- rolete Day & Night

-rolete Velux

Puteti vizualiza catalogul cu materiale pentru rolete textile oferite de Rolden Expert: Catalog foto rolete...

Rolden Expert va ofera jaluzele verticale intr-o gama larga de culori si materiale

Jaluzelele verticale reprezinta o modalitate practica si deosebit de eleganta de protectie împotriva lumininii naturale si de pastrare a initmitatii caminului sau spatiilor interioare comerciale si de birouri.

Jaluzelele verticale s-au raspândit rapid capatând o popularitate tot mai mare datorita ambiantei elegante pe care o confera spatiului în care sunt amenajate si legeritatii de manevrare.

Jaluzelele verticale sunt realizate într-o mare diversitate de modele si de culori, oferind posibilitatea utilizarii lor în spatii dintre cele mai diferite: locuinte, birouri, scoli, clinici medicale, spitale etc.

Puteti vedea Catalog foto cu materiale oferite de Rolden Expert pentru jaluzelele verticale

Rolden Expert va ofera un ghid detaliat de masurare si montaj pentru principalele produse

Rolden Expert va ofera un ghid detaliat pentru masurarea si montarea principalelor produse oferite: rulouri exterioare - aplicate sau suprapuse, rulouri transparente, rolete textile, rolete velux, jaluzele verticale, jaluzele orizontale.

Acest ghid are rolul de a va ajuta sa alegeti cea mai buna solutie de decorare a spatiilor interioare si de asemenea sa va faciliteze intretinerea si utilizarea acestor produse.

De asemenea va prezentam si accesoriile suplimentare disponibile pentru utilizarea produselor noastre.

Copyright © 2021 Rolden Expert